Figyelem, az archivum.csepreg.hu weboldal tartalmát tovább nem frissítjük, így az elavult információkat tartalmazhat. Kérjük, a legfrisebb tartalmakért kattintson a csepreg.hu vagy a hellocsepreg.hu weboldalakra!
Új projektek
Elnyert pályázatok
aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Híreink

Járás kategóriában

feltöltve: 2015. január 22. | forrás: Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal

Ezúton is tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kormányablak kialakításával kapcsolatos munkálatokra tekintettel a Vas Megyei Kormányhivatal Kőszegi Járási Hivatala Csepregi Okmányirodájának ügyfélfogadása átmenetileg szünetel.

Az Okmányiroda január 23-án (pénteken) és az azt követő héten zárva tart, a megnyitásról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Egyúttal javaslom Önöknek, hogy okmányirodai ügyeik intézésére a Szombathely, Hollán Ernő utca 1. szám alatti Kormányablakot vegyék igénybe.

feltöltve: 2014. október 27. | forrás: Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal

Tisztelt Ügyfelünk!

Magyarország közigazgatásának fejlődésében a következő nagy lépést az egyablakos ügyintézést megvalósító kormányablak-rendszer 2014. évi kibővítése és fejlesztése jelenti. Minden nagy változás esetében, ezen folyamat lezárulásáig is előfordulhatnak olyan átmeneti időszakok, amelyek az állampolgárok részéről türelmet igényelnek.

Fentiek alapján tájékoztatom, hogy a kormányablak kialakításával kapcsolatos munkálatokra tekintettel a Vas Megyei Kormányhivatal Kőszegi Járási Hivatalának Csepregi Okmányirodája 2014. október 31-től átmenetileg kevesebb munkaállomással, az eddigi helyszínen, de más földszinti irodákban működik.

Az Okmányiroda munkatársai a korábbi ügyfélfogadási rend alapján várják ügyfeleiket.

feltöltve: 2014. május 22. | forrás: Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal | Szombathelyi Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézete

Az elmúlt napokban kialakult árvíz-belvíz helyzet kapcsán szeretnénk felhívni figyelmüket az ivással, háztartási vízhasználattal összefüggő higiénés általános és az árvíz-belvíz helyzetben alkalmazandó különös szabályok betartására, a szükséges megelőző intézkedések, tájékoztatás megtételére, az egészségvédelem lehetőségeire.

A belvízzel-árvízzel elöntött területeken az ásott kutak és kis mélységű fúrt kutak vize ivásra, háztartási célra még forralva sem használható!

A belvízzel-árvízzel érintett területeken a megbetegedett lázas betegség, hányás, hasmenés esetén feltétlenül forduljanak azonnal orvoshoz!

Fertőtlenítés: A lakosság fokozott figyelmet fordítson a szükséges fertőtlenítések megfelelő módon történő elvégzésére! A fertőtlenítések szakszerű módjáról, a fertőtlenítő oldatok készítéséről szakmai anyagot mellékelünk.

A fertőtlenítés csak a víz visszahúzódása, az iszap, sár eltávolítása után hatásos, a talaj természetes öntisztítása miatt fertőtlenítést csak fekáliával elöntött, emberi tartózkodásra szolgáló területeken indokolt elvégezni: óvodák, iskolák, közösségi létesítmények, a lakóházak udvarai, üdülőterületek, stb. Járdák, utak, szántóföld fertőtlenítése indokolatlan és szakszerűtlen!

feltöltve: 2013. december 4. | forrás: Vas Megyei Kormányhivatal

Első alkalommal rendezték meg a Kormányhivatalok nyílt napját, amelynek egyik legfontosabb célja volt, hogy az állampolgárok megtapasztalják, milyen képet mutat a magyar közigazgatás. Vas megyében is sok programmal várták a látogatókat.

feltöltve: 2013. november 29. | forrás: Vas Megyei Kormányhivatal
feltöltve: 2013. november 10. | forrás: Vas Megyei Kormányhivatal

Sajtóközlemény

Ma nyújtotta be a közigazgatási tárca a parlamentnek azt a törvénymódosító csomagot, amely számos ponton tovább egyszerűsíti az ügyfelek mindennapi ügyintézését a kormányhivatalok működésének tapasztalatai alapján, valamint segíti a bűncselekmények áldozatait is avval, hogy az okmányok pótlásának költségeit a jövőben az állam átvállalja.

feltöltve: 2013. november 6. | forrás: Vas Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége

A Vas Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége az őszi-téli közlekedésre való felkészülés jegyében díjmenetes közlekedésbiztonsági napot tart.

A rendezvény időpontja és helyszíne:

2013. november 9-én szombaton, 08:00-tól 14:00-ig Szombathely, Sági u. 4. szám alatt a Közlekedési Felügyelőség vizsgálóállomása.

Az akció keretében a természetes személy tulajdonában lévő személygépkocsikat és tehergépkocsikat (3500 kg össztömegig) vizsgálják át.

Megfelelő műszaki állapot esetén, kérelemre – a vizsgadíj befizetése mellett – műszaki vizsgára azonnali lehetőséget is biztosítanak.

A vizsgálaton való részvétel előzetes bejelentkezés alapján lehetséges. Bejelentést a 94/511-415 és 94/511-416 telefonszámokon (7:30-16:00 óráig, pénteken 12:00-ig), valamint a jarmu-vas@nkh.gov.hu e-mail címen fogad a Vas Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége.

feltöltve: 2013. október 1. | forrás: Vas Megyei Védelmi Bizottság

Hétfő délután a „Védelmi Igazgatás 13” gyakorlat keretében, rendkívüli ülést tartott a Vas Megyei Védelmi Bizottság, amelyet a bizottság elnöke hívott össze.

A rendszerváltás óta nem volt olyan gyakorlat a különleges jogrend (Alaptörvényben meghatározva: rendkívüli állapot, szükségállapot, megelőző védelmi helyzet, váratlan támadás, veszélyhelyzet) körülményei között, amelynek során egy időben, országosan végezte volna tevékenységét az Országgyűlés, a köztársasági elnök, a Honvédelmi Tanács, a Kormány, a minisztériumok, a megyei és helyi védelmi bizottságok és a polgármesterek.

A „Védelmi Igazgatás 13” gyakorlat 2013. szeptember 30-tól október 18-ig tart, ezen idő alatt a helyi védelmi bizottságokban az önkéntes műveleti tartalékosok, mint honvédelmi elnökhelyettesek segítik a helyi szervek tevékenységét.

feltöltve: 2013. augusztus 30. | forrás: Vas Megyei Kormányhivatal

A Vas Megyei Kormányhivatal Földhivatala felhívja a figyelmet, hogy földhasználati bejelentést kell tenniük szeptember 30-ig azoknak a földhasználóknak, akik 2012. december 31-ig a földrészletek számától függetlenül egy hektár vagy annál kisebb nagyságú termőföld használatát már megkezdték.

A jelzett határidőig tehetnek eleget azonosító adatközlési kötelezettségüknek azok a földhasználati nyilvántartásba már bejegyzett földhasználók is, akik eddig nem közölték személyi azonosítójukat és állampolgárságukat, illetve gazdálkodó szervezetként a statisztikai azonosítójukat, és szeptember 30-ig földhasználati bejelentést sem tesznek.

 

feltöltve: 2013. augusztus 23. | forrás: Vas Megyei Kormányhivatal

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Vas Megyei Kormányhivatal meglévő ingatlanállományának racionálisabb kihasználása érdekében – az előző évek költözési folyamatainak újabb lépéseként – augusztus 26-án (hétfőn) az alábbiakban felsorolt szakigazgatási szervei átköltöztetését végzi:

feltöltve: 2013. július 4. | forrás: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium | Takács Gábor

Az ÁROP-1.2.8-2012-2012-0001 „A járási államigazgatási rendszer kialakításának megtervezése” projekt lezárásaként a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium területi közigazgatásért felelős államtitkárságának vezetői szakmai tanácskozást rendeztek a fővárosi és megyei kormányhivatalokat vezető kormánymegbízottakkal.

feltöltve: 2013. június 24. | forrás: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium | Takács Gábor

Július 1-je 2001-től a köztisztviselők, 2011-től már a kormánytisztviselők napja is, amely munkaszüneti nap, így a megyei és fővárosi kormányhivatalok által fenntartott okmányirodák, kormányablakok és a szakigazgatási szervek ügyfélszolgálatai július 1-jén zárva tartanak. Az ügyfelek megértését köszönjük.

feltöltve: 2013. április 6. | forrás: Vas Megyei Kormányhivatal

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy április 9-én Magyarország uniós kötelezettségeinek teljesítése érdekében végrehajtandó –verzióváltással egybekötött- informatikai karbantartás miatt, az ország valamennyi okmányirodájában az ügyfélfogadás szünetel.

A esetlegesen felmerülő kellemetlenségek miatt szíves megértésüket és türelmüket kérjük.

ma van
2024. április 19. péntek,
Emma napja.
booked.net
+9
°
C
+10°
+
Csepreg
Hétfő, 01
7 napos előrejelzés
Választás 2019
Önkormányzati választások 2019Európai Parlamenti választások 2019
eseménynaptár
HKSzCsPSzV
1234567
8910121314
15161718192021
22232425262728
2930
Hulladékgyűjtés
Hulladékgyűjtési naptárak
Tűzmegelőzés
Tűzmegelőzési célú kampány
fotógaléria
Népszámlálás
Népszámlálás 2011
hasznos linkek
Panaszbejelentés