Figyelem, az archivum.csepreg.hu weboldal tartalmát tovább nem frissítjük, így az elavult információkat tartalmazhat. Kérjük, a legfrisebb tartalmakért kattintson a csepreg.hu vagy a hellocsepreg.hu weboldalakra!

Ugrás a tartalmi részre

Főmenü

Felsőoktatási felvételi lehetőség

feltöltve: 2015. december 3. 22:57 | utolsó módosítás: 2015. december 3. 22:58 | forrás: Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal | Wekerle Sándor Üzleti Főiskola

A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola támogatni kívánja az érettségizettek munkaerő-piaci pozícióját. Eme támogatás jegyében hozta létre a John Henry Newman Intézetet.

Ez az intézet azon érettségizettek számára, akik eddig nem kerülhettek be a felsőoktatásba, ugyanakkor elkötelezettek a továbbtanulás irányába, biztosítja a hazai

  • Pénzügy és számvitel,
  • Kereskedelem és marketing,
  • Emberi erőforrások,
  • Gazdálkodás és menedzsment

BA alapszakon történő diplomaszerzés lehetőségét.

A John Henry Newman Intézet ezt a lehetőséget egy széleskörű nemzetközi felsőoktatási hálózat tagjaként tudja biztosítani az érdeklődők számára.


Továbbá a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola az említett lehetőséget levelező képzés keretében is tudja biztosítani. A levelező képzés egyéni tanrendben végezhető ezért az jól összeegyeztethető a gyermekvállalással, ugyanis a kisgyermekes anyukák az inaktív időszakban (pl. GYES, GYED alatt) a gyermek ellátása mellett is kényelmesen szerezhetnek diplomát.

Amennyiben Ön, vagy valamely ismerőse érdeklődik a fent ismertetett lehetőség iránt, kérjük, jelezze a newmanintezet@wsuf.hu e-mail címen vagy a +36-30/994-3208-as telefonszámon.

Ugyanakkor fel kell hívnunk arra a figyelmüket, hogy a nemzetközi felvételi rendszerben a jelentkezési határidő 2015. december 15. A képzésre a felvehető hallgatók száma korlátozott, ezért kérjük, jelentkezési szándékát mihamarabb jelezze.

Wekerle Sándor Üzleti Főiskola
1083 Bp. Jázmin u. 10.
Tel.: +36-1/323-1070/204
Mobil: +36-30/994-32-08
tanulmanyihivatal@wsuf.hu
www.wsuf.hu

A cikket eddig 2494 ember olvasta.

Fel a lap tetejére