Figyelem, az archivum.csepreg.hu weboldal tartalmát tovább nem frissítjük, így az elavult információkat tartalmazhat. Kérjük, a legfrisebb tartalmakért kattintson a csepreg.hu vagy a hellocsepreg.hu weboldalakra!

Ugrás a tartalmi részre

Főmenü

Híreink

Sport kategóriában

feltöltve: 2019. július 8. | Koszorú Mihály
Tizennegyedik alkalommal rendeztek kupanapot

Június 22-én, szombaton töretlen lelkesedéssel immáron tizennegyedik alkalommal népesült be a Malomkerti Sportlétesítmény, ahol már a délelőtti kezdésre minden készen állt a lelkes sportbarátok nagy örömére, hogy egy remek napot tölthessenek el barátaikkal és ismerőseikkel.

feltöltve: 2018. július 27. | Koszorú Mihály
VIII. Rúgd a bőrt nyári Focitábor

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület nyolcadik alkalommal szervezi meg nyári labdarúgó táborát 5-16 éves fiúk – lányok részére.

feltöltve: 2018. június 19.
Együtt – értük – 700 ezer Forint támogatás az óvoda alapítványának

Június 15.-én az óvodás gyermekek néptánc műsorral fogadták az intézmény tornatermében,Vlasich Krisztián Csepreg város polgármesterét,  dr. Németh Sándor Bük város polgármesterét és Boros László Attila Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum vezérigazgatóját.

feltöltve: 2018. június 8. | forrás: www.szebbholnapert.hu | Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület
XIII. Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanap

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület 13. alkalommal rendezi meg, 2018. június 23-án, szombaton reggel, 9 órakor a Holnapért Kistérségi Kispályás Labdarúgó Kupanapot Csepreg Városában.

feltöltve: 2018. június 5. | Koszorú Mihály
Nemes célért futottak az I. Bükfürdő-Csepreg Félmaratonon

Május 26.-án szombaton került megrendezésre az I. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton, amit a Büki Gyógyfürdő Zrt., Csepreg Város Önkormányzata és a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár, közös összefogása révén jött létre.

feltöltve: 2018. április 18.
I. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton május 26-án!

 

Koncertek, fellépések, gyermeknapi- és sportprogramok az egész családnak Bükfürdőn és Csepregen egyaránt, az I. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton május 26-án!

feltöltve: 2018. március 7.
Bükfürdő-Csepreg Félmaraton

Idén első alkalommal, május 26-án kerül megrendezésre az I. Bükfürdő-Csepreg Félmaraton.

feltöltve: 2017. június 6. | forrás: www.szebbholnapert.hu | Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület
XII. Holnapért Kistérségi Labdarúgó Kupanap

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület 12. alkalommal rendezi meg, 2017. június 24-én, szombaton reggel, 9 órakor a Holnapért Kistérségi Kispályás Labdarúgó Kupanapot Csepreg Városában.

feltöltve: 2016. július 14. | Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület, Csepregi Sportegyesület
VI. "Rúgd a bőrt" Nyári Focitábor!

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület hatodik alkalommal szervezi meg nyári labdarúgó táborát 5-16 éves fiúk – lányok részére.

feltöltve: 2015. július 3.
V. "Rúgd a Bőrt" Nyári Focitábor!

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület ötödik alkalommal szervezi meg nyári labdarúgó táborát 5-16 éves fiúk – lányok részére.

feltöltve: 2014. szeptember 5. | forrás: BUDO SE | Kardos Attila
Kezdődnek az Aikido edzések!

2013. szeptember 9-től Csepregen és Zsirán  folytatódnak az Aikido edzések!

Az edzések bármikor szabadon megtekinthetők!
Az első edzés ingyenes!

Sok szeretettel várjuk az új jelentkezőket is!

 

CSEPREGEN az első edzésnap felnőtteknek szeptember 9. kedd,
gyermekeknek szeptember 11. csütörtök.

feltöltve: 2014. július 20. | forrás: Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület
IV. "Rúgd a bőrt" nyári focitábor Csepregen!

2014. július 28. - augusztus 1. között a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület a Csepregi Sportegyesülettel együttműködve ismételten megrendezi a „IV. Rúgd a bőrt” nyári focitáborát.

A rendezvény a csepregi Malomkerti Sportlétesítményben kerül megrendezésre, amely során a 5 - 16 év közötti sportolni és játszani vágyó gyermekek kipróbálhatják magukat, és közben megismerkedhetnek a foci varázslatos világával. A "IV. Rúgd a bőrt nyári focitábor" célja a labdarúgás és a sport népszerűsítése, az egészséges életmódra való nevelés a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület hírnevének öregbítése, valamint az utánpótlás bázis növelése a még nem leigazolt játékosok bevonásával.

Az egy hetes tábor alatt a labdarúgás mellett sok egyéb játék, szabadidős program várja majd a gyermekeket. A tábor a gyermekek részére két étkezést biztosít (ebéd, uzsonna), amelyre a Dr. Csepregi Horváth János Közös Igazgatású Közoktatási Intézményben kerül majd sor, valamint a bükfürdői Sasfészek vendéglőben. A szervező egyesületek a programokhoz szükséges felszereléseket, valamint a frissítőt biztosítják a résztvevők részére.

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnökének Vlasich Krisztiánnak meghívására Fehér Zoltán a Haladás VSE NB I-es labdarúgója és Koroknai Roland a Sárvár FC játékosa, volt NB I-es labdarúgó is tiszteletét teszi a tábor ideje alatt.

feltöltve: 2014. május 30. | forrás: Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal | Király Árpád
„Kihívás Napja” Csepregen 2014.

Május 21 – én Csepregen lezajlott a „Kihívás Napja 2014” programsorozat. A Város a 3000- 8000 fő közötti települések kategóriájában versenyzett, s a sportaktivitások száma alapján a középmezőnyben végeztünk. A nap célja - a lakosság figyelmének felhívása a sportra, a közösségi játékokra, az egészséges életmódra, kedvteremtés a rendszeres sportoláshoz – teljesült.

A programsorozatot Csepreg Város Önkormányzata koordinálta az együttműködő partnerek között. A legtöbb mozgásaktivitás az óvodásokhoz, az általános iskolásokhoz és a középiskolásokhoz köthető, de lelkesen csatlakoztak hozzájuk a civil egyesületek, szervezetek tagjai is.

feltöltve: 2013. szeptember 10. | forrás: BUDO SE

Aikido

2013. szeptember 10-től Csepregen és Zsirán  folytatódnak az Aikido edzések!

Az edzések bármikor szabadon megtekinthetők!
Az első edzés ingyenes!

Sok szeretettel várjuk az új jelentkezőket is!

 

CSEPREGEN az első edzésnap szeptember 10., kedd.

Helyszín: Nádasdy Tamás Szakközépiskola tornaterme
(Csepreg, Rákóczi u. 13-15.)

Edzés időpontok:

feltöltve: 2013. augusztus 5. | forrás: CSSE, Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület | Horváth Zoltán
"Nyúzták" a bőrt rendesen!

Harmadik alkalommal „Nyúzták” a bőrt!

A Csepregi Sportegyesület és a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület az idei évben is megszervezte a sokak által várt és nagyon népszerű, hagyományos egyhetes „Rúgd a bőrt” Nyári Focitáborát, július 29. - augusztus 2. között 7-14 éves gyermekek számára a Malomkerti Sportlétesítményben Csepregen. A tábor célkitűzési között szerepelt a labdarúgás és a sport népszerűsítése, valamint az egészséges életmódra nevelés, továbbá a Csepregi Sportegyesület jó hírnevének további öregbítése.

Fel a lap tetejére