Figyelem, az archivum.csepreg.hu weboldal tartalmát tovább nem frissítjük, így az elavult információkat tartalmazhat. Kérjük, a legfrisebb tartalmakért kattintson a csepreg.hu vagy a hellocsepreg.hu weboldalakra!
Új projektek
Elnyert pályázatok
aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

"Nyúzták" a bőrt rendesen!

feltöltve: 2013. augusztus 5. 10:34 | utolsó módosítás: 2013. augusztus 5. 10:36 | forrás: CSSE, Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület | Horváth Zoltán
"Nyúzták" a bőrt rendesen!

Harmadik alkalommal „Nyúzták” a bőrt!

A Csepregi Sportegyesület és a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület az idei évben is megszervezte a sokak által várt és nagyon népszerű, hagyományos egyhetes „Rúgd a bőrt” Nyári Focitáborát, július 29. - augusztus 2. között 7-14 éves gyermekek számára a Malomkerti Sportlétesítményben Csepregen. A tábor célkitűzési között szerepelt a labdarúgás és a sport népszerűsítése, valamint az egészséges életmódra nevelés, továbbá a Csepregi Sportegyesület jó hírnevének további öregbítése.

„Külön öröm volt számunkra, hogy az idei esztendőben a fiúk mellett a lányok körében is egyre inkább népszerű lett a focitábor. Ezért is próbáltuk úgy összeállítani a hét programjait, hogy ők is kiválóan érezzék magukat az általunk megszervezett programokon. Reméljük ez maradéktalanul sikerült is.” – nyilatkozta Vlasich Krisztián, a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnöke.

Délelőttönként főként a sporté és a labdarúgásé volt a fő szerep, ahol a kis focisták az edzések alkalmával fejlesztették állóképességüket, ügyességüket, technikai alapjaikat Koósz Írisz, Németh Márk és Varga Dávid szakmai irányításával. Az edzéseket vidám hangulatú focimérkőzésekkel és futballal kapcsolatos ügyességi játékkal zárták.

A mozgalmas délelőttök után a kis sportolók az ebédjüket a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola által biztosított teremben fogyaszthatták el, melyet az ott dolgozók gondosan előkészítettek számukra. A főétkezés összeállításánál különös figyelmet kapott, hogy az ételek energia dúsak legyenek, hisz szükség volt minden pillanatban az állóképességre és az erőlétre egyaránt. A déli harangszót követően különböző programok keretében tölthették el idejüket, ahol a játék és a felhőtlen szórakozás mellett felkészülhettek az újabb a nap zárását is jelentő edzésekre.

A tábor ideje alatt számos élményben gazdagodtak a résztvevők.

Kirándulást tettek a Bükfürdői játszótérre, ahol szintén a sportolás került az ott található eszközök révén előtérbe, de természetesen ide sem busszal érkeztek a sportolók. Az intenzív mozgást követően a kerékpártúra következő állomása a Sasfészek vendéglő volt, ahol az ínycsiklandozó ételek elfogyasztása után, tekertek aztán haza a tábor helyszínére a résztvevők. Meglepetés programként Horváth Zoltán és Taródi Ádám, szervezők jóvoltából a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba látogattak a táborlakók, ami a tábor csúcspontjának számított, hiszen mindenki nagyon élvezte a nagy nyári melegben az egész napos estébe nyúló lubickolást. A tábor utolsó napján került sor a kitartóbbak számára egy igazán hűsítő fagylaltozásra is, ahol a gyerekek a fák árnyékában viccelődhettek a gyorsan olvadó fagylalt maszatolásával. Az utolsó napon a gyerekek újabb barátságokkal, és rengeteg örömteli élménnyel gazdagodva vettek búcsút a tábortól, és egymástól a jövő évi találkozás reményében.

Az egyhetes ingyenes nyári focitábor a Csepregi Sportegyesület és a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület szervezésében a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség utófinanszírozású támogatásával, a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola, és a tábor ideje alatt az intézményben dolgozók és külső segítők, valamint a szülők hathatós közreműködésével valósulhatott meg.

 

A következő linken elérhetők a rendezvény fotói:
http://www.szebbholnapert.hu/fotogaleria/2013/iii-rugd-a-bort-nyari-focitabor-20130729.html

 

A cikket eddig 2953 ember olvasta.
ma van
2024. február 21. szerda,
Eleonóra napja.
booked.net
+9
°
C
+10°
+
Csepreg
Hétfő, 01
7 napos előrejelzés
Választás 2019
Önkormányzati választások 2019Európai Parlamenti választások 2019
eseménynaptár
HKSzCsPSzV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Hulladékgyűjtés
Hulladékgyűjtési naptárak
Tűzmegelőzés
Tűzmegelőzési célú kampány
fotógaléria
Népszámlálás
Népszámlálás 2011
hasznos linkek
Panaszbejelentés