Figyelem, az archivum.csepreg.hu weboldal tartalmát tovább nem frissítjük, így az elavult információkat tartalmazhat. Kérjük, a legfrisebb tartalmakért kattintson a csepreg.hu vagy a hellocsepreg.hu weboldalakra!
Új projektek
Elnyert pályázatok
aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Tizennegyedik alkalommal rendeztek kupanapot

feltöltve: 2019. július 8. 08:45 | Koszorú Mihály
Tizennegyedik alkalommal rendeztek kupanapot

Június 22-én, szombaton töretlen lelkesedéssel immáron tizennegyedik alkalommal népesült be a Malomkerti Sportlétesítmény, ahol már a délelőtti kezdésre minden készen állt a lelkes sportbarátok nagy örömére, hogy egy remek napot tölthessenek el barátaikkal és ismerőseikkel.

Idén hat kistérségi csapat mérhette össze tudását a csepregi gyepen, ahol két pályán folyamatosan zajlottak a mérkőzések, melyeket a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség játékvezetői Egyed Tibor és Varga Zsolt vezettek.

A kupanapon Tompaládony, Szombathely Bt., Tormásliget, Ne-Pál, ESD FC, BT csapatai küzdöttek egymással. Az esemény során gólokból sem volt hiány, így sokszor szólt a taps a lelátóról is, de kiélezett párharcokat és bravúros védéseket is tartogatott magában a nap.

A Holnapért Kupát az idei esztendőben Tompaládony csapata vihette haza, őket követte Szombathely Bt csapata, míg a dobogó harmadik fokára Tormásliget csapata állhatott fel. A negyedik helyen a BT, utánuk az ESD FC majd a Ne-Pál csapata végzett.

A Holnapért Kistérségi Kupa gólkirálya 13 találattal Dezomits Dominik lett a Szombathely Bt csapatából, míg a legjobb kapusnak járó díjat Török Patrik vehette át Tormásliget csapatából.

Az első három helyezettnek járó kupát, oklevelet és az első helyezettnek járó ajándékcsomagot a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnöke, Vlasich Krisztián adta át, s minden résztvevő csapat elismerő oklevélben is részesült.

A sportrendezvény elérte célját, hiszen a sport és a labdarúgás iránti szeretet, a mozgás öröme, a baráti és a települések közötti kapcsolatok ápolása még mindig fontos szerepet tölt be a kisvárosok életében.

A cikket eddig 1064 ember olvasta.
ma van
2024. március 28. csütörtök,
Gedeon napja.
booked.net
+9
°
C
+10°
+
Csepreg
Hétfő, 01
7 napos előrejelzés
Választás 2019
Önkormányzati választások 2019Európai Parlamenti választások 2019
eseménynaptár
HKSzCsPSzV
123
45678910
111213151617
181920212224
2527283031
Hulladékgyűjtés
Hulladékgyűjtési naptárak
Tűzmegelőzés
Tűzmegelőzési célú kampány
fotógaléria
Népszámlálás
Népszámlálás 2011
hasznos linkek
Panaszbejelentés