Figyelem, az archivum.csepreg.hu weboldal tartalmát tovább nem frissítjük, így az elavult információkat tartalmazhat. Kérjük, a legfrisebb tartalmakért kattintson a csepreg.hu vagy a hellocsepreg.hu weboldalakra!
Új projektek
Elnyert pályázatok
aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Csepregi Óvoda és Bölcsőde KIKI közszolgálat-fejlesztése

Csepregi Óvoda és Bölcsőde KIKI közszolgálat-fejlesztése

Projekt azonosító száma: TOP-1.4.1-1-VS1-2019-00050

Kedvezményezett neve: Csepreg Város Önkormányzata

A Projekt címe: Csepregi Óvoda és Bölcsőde KIKI közszolgálat-fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 200 000 000 Ft

A támogatás mértéke: 100 %

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.11.30.

A projekt átfogó célja a Csepregi Óvoda és Bölcsőde fejlesztése által az óvodai nevelés minőségének növelése, a gyerekek harmonikus fejlődésének elősegítése, egyenlő hozzáférés biztosítása és a fenntarthatóság erősítése. Speciális célja a tevékenység tárgyi feltételeinek javítása, felügyeleti szervek által megállapított hiányosságok megszüntetése.

Az épületet érintő felújítási munkálatok közé tartozik a 6 db csoportszoba, közlekedő, szociális helyiségek és egyéb helyiségek, mint például vezetői, gazdasági iroda, raktár világításkorszerűsítése és a belső falfelületek javítása és festése. Valamennyi csoportszoba padozatának felújítása keretében a meglévő paketta csiszolása és lakkozása és a belső nyílászárók cseréje lesz acéltokos, fa anyagú/HPL fóliás belső félig üvegezett beltéri ajtókra. A közlekedő, szociális és egyéb helységek (öltözők, vizesblokkok) esetében a meglévő padozat bontása, a helyiségek hidegburkolása készül és festése. Az új csempeburkolattal egyidejűleg technológiai és esztétikai szempontok miatt indokolt új szaniterek szerelése is.

A meglévő tornaterem megszüntetésével új tárgyaló és szociális helyiségek alakulnak, amik megfelelnek a jogszabályi és a mai előírásoknak Emellett a projektben tervezett egy új tornaszoba létrehozása az épület bővítésével.

Az óvoda valamennyi helyiségében a meglévő bútorzat elavult, rossz állapotú, ennek okán a beruházás részeként mind a csoportszobákban, mind az egyéb helyiségekben új bútorzat beszerzése és telepítése is megtörténik. A kerítésrendszer építése is megvalósul a meglévő, rossz állapotban lévő kerítés bontásával. Jelen projekt keretében kisgyermekneveléshez szükséges fejlesztő eszközök, a szolgáltatás biztosításához szükséges háztartási gépek és IKT-eszközök beszerzése valósul meg. A játszótér II. ütemű bővítése, felújítása során 57 db új játszótéri eszköz beszerzése, illetve kültéri bútor kerülnek telepítésre a TÜV szabványoknak megfelelően.

Az épület energetikai korszerűsítését az Önkormányzat a TOP-3.2.1-16 felhívás keretében valósítja meg, melynek eredményeként az épület energetikai besorolása BB-„közel nulla” kategóriába esik.

ma van
2024. július 21. vasárnap,
Dániel napja.
booked.net
+9
°
C
+10°
+
Csepreg
Hétfő, 01
7 napos előrejelzés
Választás 2019
Önkormányzati választások 2019Európai Parlamenti választások 2019
eseménynaptár
HKSzCsPSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Hulladékgyűjtés
Hulladékgyűjtési naptárak
Tűzmegelőzés
Tűzmegelőzési célú kampány
fotógaléria
Népszámlálás
Népszámlálás 2011
hasznos linkek
Panaszbejelentés