Figyelem, az archivum.csepreg.hu weboldal tartalmát tovább nem frissítjük, így az elavult információkat tartalmazhat. Kérjük, a legfrisebb tartalmakért kattintson a csepreg.hu vagy a hellocsepreg.hu weboldalakra!

Ugrás a tartalmi részre

Főmenü

Felső-Répcementi Többcélú Kistérségi Társulás

A Felső-Répcementi Többcélú Kistérségi Társulás 2005 áprilisától fogja össze a Répce menti településeket, megcélozva a községek turisztikai fejlődésének elősegítését. A társulás fő feladatai között szerepel a területfejlesztés, valamint mozgókönyvtár működtetése. Tömördtől Nemesládonyig 16 települést foglal magába a répcementi kistérség.

A 16 település: Csepreg város, Bük nagyközség, Bő, Chernelházadamonya, Gór, Iklanberény, Lócs, Mesterháza, Nagygeresd, Nemesládony, Répceszentgyörgy, Sajtoskál, Simaság, Tompaládony, Tormásliget és Tömörd községek, melyek együttesen körülbelül 11 ezer fős lélekszámmal bírnak.

A társulás célja: A kistérségben  működő települési önkormányzatok a Társulást egyes oktatási és nevelési, szociális ellátási, egészségügyi ellátási, művelődési és területfejlesztési feladatok végrehajtásra, a kistérség területének összehangolt fejlesztésére (különösen: fejlesztési tervek, programok, pályázatok készítésére, megvalósítására), térségi közszolgáltatások biztosítására, fejlesztésére, szervezésére, intézmények fenntartására, valamint a településfejlesztés összehangolására hozzák létre.

A társulás működési feltételeit a társulásban részt vevő települések közösen határozták meg, működési költségeit közösen viselik.

 

 

Felső-Répcementi Többcélú Kistérségi Társulás

Felső-Répcementi Többcélú Kistérségi Társulás

Elnöke: Horváth Zoltán, Csepreg Város Polgármestere

Székhelye: 9735 Csepreg Széchenyi tér 27.

E-mail: csepregihivatal@pr.hu

Tel: 06-94-565-034

 

Fel a lap tetejére